Chill And Ride 10

Fotográfus featured-image

Közzétéve December 27th, 2012 | Sanyi által

192

Nemcsik Dávid fotográfus interjú

Név: Nemcsik Dávid
Születési datum: 1992.06.06.
Születsi hely: Miskolc
 

Mikor és hogy jött a fotózás?
4.es koromban Vilics Viktor gördeszkás barátomat kezdtem el fénykepezni filmes géppel. 13 évesen hamarabb vettem vakut és tettem le a földre, minthogy tudtam volna mi az, hogy rekesz vagy záridő.

 

Mi motivál a képek készítésénél?
A biciklis és a helyszín. Eddig leginkább az motivált, hogy olyan képeket csináljak, mint amiket magazinokba nézegettem. Azokból tanultam. Mostmár az, hogy olyan extremsport fotókat csináljak, mint a világon tudtommal még senki. 2013 sok meglepetessel szolgál majd.

 

Hogyan kerültél kapcsolatba a BMX-el?
Miskolcon a Hősökre jártunk le anno. Ott volt sok gördeszkás flatlandes és pár streetes. Így ismerkedtem meg a BMXel.

 

Milyen felszerelést használsz?
Az igazi fotós sose árulja el képei titkait. De mivel én még nem tekintem magam annak, ezért elmondom. Mindent használok, digitalis technologiát ugyanúgy, mint filmeset. 35mm-t ugyanúgy mint 120at. Az alap: d50(jövöre 7.éve szolgál, ami ugye kritikus pont egy kapcsolatban), 10.5mm, 35mm, 2 vaku, 2 allvany, adók-vevők – de ennél mindig több van a táskámban.

 

Kedvenc trükk, amit szeretsz megörökíteni?
Imádok street-et fotózni. Szóval csúszkálások.

 

Mit jelent számodra fényképezés?
Azt jelenti, tudom hogy élek. Pillanatokat fotózok ezáltal én görgetem az idő kerekét. Megörökítem azt, amiben élek. A pillanatot merevítem ki az elmúlas ellenében.

 

Valami álom amit elszeretnél érni?
Nem vagyok nagyravágyó. 14 évesen elhatároztam, hogy fotós akarok lenni. Ez annyiban alakult át, hogy szeretnék fotozásból megélni és a leendő családomat eltartani.

 

LiveToRide – Mit jelent számodra?
Élj hogy tekerj, tekerj hogy élj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hozzászólások

Tags: , ,Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
 • Hírek a Facebook-on!

 • Arhívum

 • Cimkefelhő

 • Instagram

  Battle of Hastings 2017 #bohbmx #battleofhastings #livetoridehu #monsterenergy #bmx #livinglegends @mikeescamilla @sourcebmx @monsterenergyHawashalom Bowl birdview #livetoridehu #birdview #skatepark #bowlStyle street 360 at Chill And Ride 10
#livetoridehu #texephoto #gpsclothing #chillandride10
  Wow! Elfogadnátok ezt a bicót?

Csekkoljátok az @lfcustom többi bringáját is, elég durván néznek ki!

#bmx #bmxlife #bmxstreet #bmxbike #bicycle #livetoridehu #custom #custombmx #custommade #egyedi #bmxfreestylehungaryFebruár 24. 13:00-tól Downmall verseny az Árkádban! @arkad_budapest @easterngravity #easterngravity #downmall #livetoridehuNORA CUP 2017! #noracup #livetoridehu #hastings #battleofhastings
  Ma 13:00-tól Downmall! #downmall #easterngravity #arkad #arkadbudapest #livetoridehu @konradszabo 📷: @martongulyasÉves Bringasport díjátadó gál ahol lesz 2 freestyle díjazott is. Szerinted kik lesznek? Írd meg kommentben.
#bringasport #freestylebmx #livetoridehu@kevin_nemeth turndown at @gpsclothing Chill And Ride 10
#livetoridehu #gpsclothing #chillandride #chillandride10 #gorzenal #ismskateplaza
  Elkezdődött a Downmall gyakorlás. Holnap 13:00-tól verseny az Árkádban! #downmall #easterngravity #livetoridehuEgy kis olvasnivaló vasárnapra. #bmx #arepülőbicikli #repülőbicikli #könyv #bmxkönyv #livetoridehu #bmxbook #oldschoolbmxclubhungary #retro #oldschool