Chill And Ride 9

Heti Rider 004_popa_roland

Közzétéve January 14th, 2013 | R. által

190

Popa Roland interjú

Popa Roland lassan 9 éve bmxezik, a budaörsi utcákon, parkokban bukkan fel a leggyakrabban. Minden trükknél inkább a stílusra ad: a technikásabb trükkök mozgatják meg legjobban a fantáziáját.
Név: Popa Roland
Születési év: 1992
Bmx: 2004 óta | Street / Dirt / Park
Szponzor: Psychostore (LRG) | Pumpcity | Kakobikes
Igen: jó idő | MinimalCrew
Nem: rossz idő | egyedül bmxezni
Mikor és milyen körülmények között kezdtél bmxezni?
2004-ben, sajnos nem olyan jó körülmények között. A családom akkoriban nem tehette meg ,hogy vegyen egy profi bmxet, ezért kaptam egy Gepida edikat. Talán azért pont a bmx, mert a sors így hozta, na meg a barátaim, akik anno nyomatták. Peti és Márk: köszönöm, fiúk!

 

Más sportokat is kipróbáltál ezelőtt?
Igen, deszkáztam és koriztam is egy kis ideig. Illetve rollereztem is,bár nem tudom a roller mennyire számít sportnak.

 

Mi volt az eddigi legnagyobb mérföldkő a bmxel kapcsolatban?
Talán amikor elmentünk a VB-re Kölnbe a Minimal Crew-val. Na az nagy mérföldkő volt számomra. Nagyon sokat hülyülünk együtt és velük tudok a legjobbakat bicózni.

 

Trükkök?
Szeretem a technikás trükköket, footjam ,csúszások, ilyesmi. Talán amivel a legtöbbet küzdöttem eddig az a vázpöri volt. A legbüszkébb talán az op barspin-ra vagyok. Amit pedig beszeretnék adni legközelebb az a flair, mert már ideje lenne tudnom.

 

Mikor indultál először versenyen?
2005-ben Törökbálinton az extrém sportnapon. 1. helyezett lettem, bár nem terveztem,hogy indulok csak elmentem, és titokban beneveztek a srácok engem is. Nem készültem rá, de ott voltam, szólítottak én meg totál meglepődtem .Szóval végül is kénytelen voltam indulni.

 

Mi a legmeghatározóbb versenyélményed?
Chill and Ride! Az összes amin eddig részt vettem. Sajnos nem értem el helyezést sosem, de számomra ez a legesleghangulatosabb pálya egész Magyarországon. Ott bicóztam eddig a legjobbakat.Gyakran fordulok meg Csillebércen, mert nagyon szeretem.

 

Vannak olyan személyek akiknek sokat köszönhetsz, akik nélkül talán nem jutottál volna el idáig?
Sokat köszönhetek a barátaimnak, meg persze a szüleimnek. Nélkülük nem bmxezhetnék most. Köszi anya és apa!

 

Hol gyakorolsz a téli szezonban?
Mostanában az Exboxban nyomom. Legtöbbször a Minimal Crew-val gurulunk ott, meg pár helyi sráccal.

 

Vannak külföldi/belföldi példaképeid?
Belföldön Shenker Beni. Rutinos, tapasztalat és nem utolsó sorban nagyon rendes ember. Neki is sok mindent köszönhetek. Külföldön Devon Smillie, neki tetszik a legjobban a stílusa.

 

Mit szeretnél elérni a következő időszakban?
Nagyon sok új trükköt beadni és sok új helyre eljutni, illetve még több embert megismerni.

 

LiveToRide – Számodra ez mit jelent?
Egyszerűen azt jelenti ,hogy BMX!

 

Ha bármilyen kérdésetek van Rolihoz kommentben megtehetitek az oldal alján és hamarosan választ kaptok rá!
   
   

POPA ROLAND kako x Pumpcity 2012 from panoramabmx on Vimeo.

Hozzászólások

Tags: , , , , ,Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
 • Hírek a Facebook-on!

 • Arhívum

 • Cimkefelhő

 • Instagram

  @bisskence
Air invert at The Garden Skate Park
📸/ @szabojani 
#bmx #velvartbmx #vsco #vscocam #livetoridehu #skatepark #bmxride #bmxlive #ridebmx #hungary #magyarország #summer #sun #vitalbmx@matehajas"
Dipping into the spine with a classic 360♻️🙃"
📸: @the_act_of_flowing
#ridebmx #rideukbmx #adrenalinalley #fouronefourskateparks #livetoridehuA nap képe: Sándor Ádám look back #bmx #ridebmx #lookback #borarosskatepark #livetoridehu #budapest #skatepark #magyarország #hungary #bmxpark #bmxlife@poparoland 
Tb #bmx #tb #exbox #livetoridehu #bmx #bmxallday #bmxlove
  @dannyjosa euro table
"As hard this is to ride, is also as fun it is to ride! Home Ave ditch today was a treat!" #bmx #demolitionparts #livetoridehu #bmxlife #bmxlive #bmxride #vitalbmx 📷: @masxnburkeAz egyik legenda fotózta a másikat.
Péntek Andris,Ivánfi Balázs!
Köszönjük!!@andrewpentekphoto "
Bazsi Ivanfi @bazsi_ivanfi, wall tap at ridiculous height in Budapest, Hungary - towed by a motorbike. Definitely one of the craziest tricks I have ever taken a photo of. 😨👍🔥Awesome rider." #andrewpentek #andrewpentekdotcom #actionphotography #hasselblad #leafdigital #80mm #bmx #bmxstreet #stunt #wallride #budapest #hungary #photographer#bmxlife #livetoridehu #magyarország #lagymanyosihid #bw #blackandwhitePhoto: @martongulyas @konradszabo quad tailwhip #downmall #easterngravity #szabokonrad #livetoridehu #arkadbudapest #bmx #bmxlife #lovebmx #bmxpark@fricistupek 
Still cant do proper toboggans but this snap is too good not to post! ☉💯
Thanks: @balintjaksa 📷✌
#Bmx #BarTurnsOnPoint #livetoridehu #budapest #bmxlove #bmxallday #havashalombowl
  Patent backflip presented by @csepelcservenak 😎🌞#bmxfreestylehungary #livetoridehu #bmx #gdl #gödöllő #godollo #hungary #magyarorszag #bmxlife #bmxlife #backflip #follow #budapest #pestmegye #sunglasses #sun #sportphotography@tibiszepesi 
Lassan újra nyeregben! 🤕👍🏻 #elitebmx #livetoridehu #bmx #bmxpark #roadtorecovery /📷 @zozokempfJátszunk! :-)Na ki van a képen?? 😊😄@lck_mck "At the top of Motion, probably one of my fav pic by the multi talented super salt bag 📸 @pjturns" #skatepark #bmx #ridebmx #subrail #backrail #fufanu #railfufanu #lovefufanu #lovebmx #ukbmx #livetoridehu #bristol
  Új @gpsclothing atléták és pólók jövőhéten. Minden darab egyedi szabás és hosszított fazon! #gpsclothing #tshirt #clothing #bmx #handmadeOli hip, Oli hop 😊👍 @farkasazoliver
Hip downwhip. photo taken by my ártány friend @bisskence #bmx #thegardenskatepark #bmxpark #livetoridehu #bmxlife@bisskence Td
📸/ @tamas_zoli 
#vsco #vscocam #bmx #livetoridehu #bmxallday #bmxlove #skatepark