Chill And Ride 10

Hazai featured_image

Közzétéve March 12th, 2013 | Sanyi által

206

Vasárnapi fóti trélszparty képekben

Március 10-én Jaksa Bálinttal meglátogattuk Szántó Bálintékat a fóti trélszen. A reggeli indulásunk az esős időjárás miatt csúszott egy fél órát, de bíztunk benne, hogy a nap további részében, ha nem is napsütésben, de száraz időben lesz részünk.

12 óra fele megérkeztünk és hamarosan indult is az ugratás és fotózás. Jaksa Bálint egy bike check elkészítése után Szántó Bálintot kapta lencsevégre (az erről készült képeket hamarosan megtekinthetitek a Garage Store hivatalos weboldalán). Repkedtek itt a különböző 360 kombinációk, csavarások, flair-ek és vázpörgetések.

3-4 óra múlva lassan mindenki úgy érezte, hogy kibicajozta magát így hát nekivágtunk a sütögetésnek. A menü virsli és kenyér volt. A sütőrács felhelyezése a tűz fölé igen kalandos művelet volt. 2 csomag virslit egyből fel is raktunk. Miután kész lett, Sz. Bálint egy véletlen mozdulattal a parázsba is juttatta az étel egy részét, de sikerült megmentenünk a virsliket egy kivételével, ami szép lánggal el is éget :) Miután végeztünk a vacsorával elkezdett sötétedni és cseperegni az eső így hát hazafele vettük az irányt.

Tekintéstek meg a képeket!


Szántó Bálint – lógatós 360


Szántó Bálint – 360 barspin


Jaksa Bálint – Instagram az erdőben :)


Szántó Bálint – Kanyar ívének csekkolása :)


Szántó Bálint – Flair (fotó, videó minden készül)


Kiss Bálint – Tailwhip


Kiss Bálint – 360


Kiss Bálint – Tailwhip


Már ég a tűz


Nemsokára kész az étel

Tags: , , , , , , , ,



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő