Chill And Ride 10

Vendég Blogger feher-norbi-featured-image

Közzétéve June 24th, 2013 | Sanyi által

199

Vendég Blogger – Fehér Norbi bemutatkozás

Fehér Norbi élt a Vendég Blogger lehetőséggel és írt magáról egy bemutatkozót. Olvassátok el és ismerjétek meg Norbit!

Sziasztok!

Fehér Norbi vagyok, 15 éves. Több mint egy éve bmxezem kisebb-nagyobb kihagyásokkal, mivel ha gond van egy-egy alkatrészemmel, meg kell dolgoznom a javításáért, hogy újra biciklizhessek. Nem azért bmxezem, hogy népszerű vagy menő legyek, hanem egész egyszerűen azért, mert imádom. Szeretek új trükköket gyakorolni, végül pedig beadni azokat. Örömmel tölt el a tudat, hogy a bicómért én dolgoztam meg és így igazán a sajátomnak tudhatom.

Nagykőrösön élek, ami sajnos nem a jó pályáiról híres: ami van, az szinte semmire sem jó, de persze még mindíg jobb mint a semmi. Ellenben – Anyukámnak köszönhetően – van egy kisebb dirt pálya az udvarunkon, amit egy barátommal építettünk. Ezen kívűl általában a közelebbi városokba, Kecskemétre és Ceglédre szoktunk járni bmxezni. Én leginkább videókból szerzem az inspirációt, illetve a barátaim fejlődéséből. Közülük különösen Kovács Tomi van rám nagy hatással, akinek igazán sok mindent köszönhetek. Ez az évem eddig nagyon jól telt, hiszen bekerültem a Go4it Junior Commandóba, illetve a hatvani NYEST versenyen 2. helyezést értem el. Nemrég a Go4it-es srácokkal nyomtunk egy nagyon jó sikerült hétvégi trippet: felmentünk Isaszegre félcsövezni Tomihoz, másnap pedig a sashalmi Havashalom Poolt vettük be.  Ugyanezzel a lendülettel, a legjobb formámat szeretném hozni a szezonban és rengeteg új trükköt begyakorolni.

Remélem nem untattalak Titeket, ha kérdésetek van nyugodtan írjatok kommentben, mivel az utóbbi hónapokban nagyon a szívemhez nőtt a livetoride.hu, így amikor hazaérek mindíg az az első, hogy megnyitom és elolvasom a friss híreket, szóval látni fogom az esetleges kérdéseket is. Végre egy állandóan frissülő bmxes hírportál!

Elköszönésképp itt egy kis videó rólam, sőt már a következő képanyag is javában készül! :)

Üdv:.Norbi

Tags: , , ,



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő