Chill And Ride 10

Hazai no image

Közzétéve October 1st, 2013 | maráj által

194

BMX-esek FIGYELEM!

FIGYELEM!!!

 

“A gyanú szerint a képen látható fiatalember bántalmazott a XVII. kerületi Népkert területén egy 13 éves budapesti fiút.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2013. szeptember 28-án 9 óra 30 perc körüli időben a Budapest XVII., Népkert területén lévő „ugrató” pályán bántalmazott egy 13 éves budapesti fiút, aki a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az elkövetőről a nyomozóhatóságnak fényképfelvétel áll a rendelkezésére.

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányságát a 06-1-253-2300 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.”

 

 

Forrás: police.hu

 

Mégsem a képen látható fiú a tettes. Az igazi elkövetőt tovább keresi a rendőrség. 

 

“BMX-banditák vertek félholtra egy kisfiút”

“Bizonyára ti is láttátok, hogy egy nagyon sajnálatos és számunkra érthetetlen hír terjed az interneten, miszerint idézzük : “egy 13 éves fiút szidott és rugdosott meg egy fiatalokból álló BMX-es csapat a XVII. kerületben. “ 

Szeretnénk tisztázni ezt a dolgot, ugyanis nagyon rossz fényt vet a magyar BMX-es társadalomra! Biztosak vagyunk abban, hogy ezt NEM A BMX SPORTÁGAT komolyan űző, rendszeresen sportoló társaság követte el, ugyanis mi a BMX sportág képviselői még sosem hallottunk ilyen esetről és hangsúlyozzuk azt, hogy mi is elítéljük ezt a szomorú esetet! 

Szeretnénk, ha fény derülne az igazságra, ezért összefogásra kérjük a BMX-es sporttársakat, hogy, ha bármilyen információjuk van az esetről, esetleg tudják, hogy kik voltak az elkövetők, akkor azt írják meg nekünk a hello@go4itbmx.hu e-mail címre, hogy tisztázni tudjuk az esetet.

Kérünk titeket, hogy osszátok meg ezt a bejegyzést, hogy mindenkihez eljuthasson az, hogy igazi BMX-es sportolók nemhogy nem tesznek ilyet, de -viszonylag szűk közösségről beszélve- még segítik is egymást!

Köszönjük a segítséget és az összefogást minden sporttársunknak!

 

Életkép az összetartó magyar BMX-ezés világából”

Forrás: GO4IT

“Tizenhat év körüli, 170 centiméter magas, ritkás bajuszt viselő fiatalt keres a rendőrség. A „himlőhelyes”, hegesedett arcú fiú ugyanis társaival, egy BMX-es bandával szombaton bántalmazott egy 13 évest a Budapest 17. kerületi, Népkert területén lévő ugratópályán. A gyereknek több csigolyája megrepedt és agyrázkódása lett.

A leírás szerint a támadó a bűncselekmény elkövetésekor aranyszínű, „AC/DC” vagy ahhoz hasonló feliratú, fekete színű napellenzős sapkát, feltűnő sárga színű zipzáras pulóvert, és kék farmernadrágot viselt. A rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A tetteseket egyébként a kisfiú szülei már hétvégén keresni kezdték a Facebookon is:

“Segítség! 4 darab XVII. kerületi Népkertnél ismerős biciklis fiút keresünk, akik mai napon fél 10 körül belekötöttek egy 13 éves kisfiúba mert nem tetszett nekik a biciklije, a fiú szó nélkül továbbtekert, de ezek az állatok biciklivel utána mentek majd brutálisan megverték. A gyereknek több csigolyája megrepedt, agyrázkódása lett és az orvosok azt mondták hogy a sérülései rugdosás miattiak (egy földön fetrengő gyereket rugdostak!!!) több hétig kórházi ápolásra szorul. Kérem, hogy aki bármit tudna esetleg, ha ezek a férgek bárhol hencegnének a tettükről értesítsen vagy engem vagy a rendőrséget. A kisfiú tőlünk ment haza, a testvérem barátja. Kérem, hogy aki érez magában annyit, ossza a posztot. Köszönöm!”

A 17. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a személyleírás alapján a fiút felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-253-2300/140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.”

Forrás: index.hu

 



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő