Chill And Ride 10

Hazai gyula-skatepark

Közzétéve October 16th, 2013 | Sanyi által

0

Segítség egy működőképes skatepark-hoz!

Kedves Mindenki!

Valami úton, módon mindenki halott már a Gyulabike crew ról (Gyulai Szabadstílusú Kerékpárosok Egyesülete).

Ha nem, akkor röviden:

Mint az tudni lehet, van a fent említett egyesületünk, ami idén decemberben lesz 7 éves. Jelent pillanatban 54 en vagyunk az egyesületben BMX,MTB, Roller. Van egy 5 éves skateparkunk (hozzáteszem, ez sincs túl fényes állapotban sajnos, de ha minden igaz a következő szezont már máshogy kezdjük), van egy dirt pályánk, és sok tehetséges versenyzőnk, akiket ahogy csak lehet, igyekszünk támogatni. Utazástámogatással, saját tervezésű ruhával, felszereléssel, videókkal, fotózással, reklámmal, na meg azzal, hogy még egyben van a skatepark.

Továbbá rengeteg verseny helyszínre jutottunk el itthon és külföldön, és rendeztünk 2 Gyulabike Fesztet. Remek kapcsolatot ápolunk városunk vezetőségével, és sportemberként kezelnek minket.

Mindezt azért írtam le, hogy van lehetőség működőképes extrém kerékpáros infrastruktúra és közeg létrehozására. Csak TENNI kell érte, nem keveset. Egyén és csapat szinten is.

Mostanában elég sok posztot, cikket látunk skatepark igénylésről, avagy fel nem újított pályákról. Sajnos pár dolog nem úgy működik, mint ahogy azt sokan elképzelnek és természetesnek gondolnak. Ezért fogalmazódott meg bennünk ez a kis levél, segítségnyújtás.
Akinek bármi segítségre van szüksége, mert azt érzi képes, képesek TENNI a városában a kerékpáros sportért, nyugodtan keressen meg minket e-mailben vagy akár facebookon és segítünk, ahol tudunk. Nyugodtan adjátok tovább a kontaktot akár polgármesternek, akár a városi sportért felelős embernek, annak, aki akar tenni valamit, de tanácstalan.

e-mail: gyulabikecrew@gmail.com
facebook: www.facebook.com/gyulabike

Üdv,

Simon Tibor Steve
Gyulabike Crew


Tags: , , , ,



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő