Chill And Ride 10

Közzétéve November 21st, 2013 | Sanyi által

Barcelona Trip 2013

Ha röviden jellemeznem kéne trip-et, akkor azt mondanám hogy 9 napra mentünk, a brigád új volt, a tavalyiak közül senki nem tudott eljönni. Idén is hárman voltunk: Szabó,,Ice” Gábor, Góczán Bence és szerény személyem(Borda Dániel).

Az út nehezen indult, mert a reptéren volt egy kis gikszer, ami miatt nem keveset kellett fizetnünk, és még a gépet is majdnem lekéstük. Az ottlétünk során az időjárás tűrhető volt, nem annyira meleg mint tavaly. Úgy érzem próbáltunk többet kihozni magunkból, nem nyomtuk meg annyira az éjszakákat, így jobban oda tettük magunkat és sokkal többet gyakoroltunk. Sajnos ez csúnyán kihatott a biciklikre is, ezért többször voltunk a helyi BMX-es boltban ahol nagyon jó fejek voltak velünk. Szerencsére mindenki megúszta sérülés nélkül és a rendőrséggel sem voltak problémáink.

Idén komolyabb felszereléssel indultunk el és ez remélhetőleg látszik a felvételeken is. Ezúton köszönném Góczán Bencének, aki állandóan minket kamerázott, és Ice-nak hogy összevágta a videót! Remélem jövőre végre többen ki tudunk jutni, úgyhogy mindenki időben kezdjen el gyűjteni!

Írta: Borda Dániel

És jöjjenek a jól megérdemelt képek:

Tags: , , , , , ,



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő