Chill And Ride 10

Hazai bronzonto-pool-megmentese

Közzétéve December 3rd, 2013 | Sanyi által

0

Segítsetek a Bronzöntő Pool megmentésében!

Kedves BMXesek, Deszkások, Korisok és mindenki!!!!

Mint arról már korábban értesülhettetek veszélybe került a csepeli Bronzöntő Pool. Ebben a létesítményben több millió forint és leírhatatlanul sok munka van. Nem kéne veszni hagyni! Budapest jelenleg egyetlen fedett skateparkja az eXbox lehetőséged adott a pool befogadására, de az elemek átszállítása igencsak sokba kerül így tőletek szeretnénk segítséget kérni. Ha éreztek hajlandóságot adományozásra, amit személyesen vagy bankszámlaszámra való utalással is meg tudtok tenni, akkor itt az alkalom.

Ha személyesen szeretnél adományozni, akkor nincs más dolgot mint ellátogatni a Lokál Skateshop-ba (1075 Madách Imre út 10.) Tüű Zsombor szeretettel vár minden kedves hozzájárulót! A persely nyitva és már fialt is, úgyhogy hajrá hajrá!

Ha személyesen nincs lehetőséged vagy csak utalással szeretnél hozzájárulni a Bronzöntő Pool megmentéséhez, akkor pedig az alábbi számlaszámra utalhatsz pénzt. Megbízható, rendes, szobatiszta tulajdonos, nem valami off-shore cucc, szóval a pénz regisztrálva lesz, és el lehet vele számolni!

Kedvezményezett neve: Sóvári Zoltán
Számlaszám: 11773494-22113045
IBAN: HU41117734942211304500000000
SWIFT (BIC): OTPVHUHB

Tags: , , , ,



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő