Chill And Ride 10

Egyéb pumped2-04

Közzétéve January 22nd, 2014 | Sanyi által

0

Nyáron itt a PUMPED BMX 2!!!

Ismeritek a Pumped BMX játékot? Ha igen, akkor itt egy jó hír, azoknak, akik kedvelik! Idén nyáron érkezik a PUMPED BMX 2! Akészítők egy-két képpel és némi infóval látnak el minket, a hamarosan érkező játékról:

“Sziasztok!

Adam Hunt vagyok, fejlesztő a ‘Pumped BMX’ okostelefonra írt játék csapatában. A játékot 2012 augusztusában indítottuk és azóta is nagyon jó visszajezéseket kapunk. Az indulás óta keményen dolgozunk a fejesztéseken és ma eljutottunk arra a pontra, hogy nyilvánosságra hozzuk az első képet a ‘Pumped BMX 2′-ről!

A második rész tele lesz újításokkal: Először is, a játék grafikája 3D-s lesz, ami elérhetővé teszi majd a trükkök kombinálását (pl. truckdriver, 360-vázpörgetés, stb). Emellett rengeteg új trükköt raktunk a játékba, megdupláztuk azok számát, és van köztük pár elég vad megoldás is. És ha ez még mind nem lenne elég, beleraktunk csúszász és manuál trükköket is. 

Összességében 16 ugratós trükkel érkezik majd a második rész, amiket természetesen forgásokkal, szaltókkal, csúszásokkal és manuálokkal is kombinálhattok majd. 

Mehetsz nyugis köröket laza 360-akkal, X-up-okkal, de beadhatsz olyan durva trükköket is, mint a dupla-frontflip, 720-TD, vagy Icepic-to-decade – a játék mindenre lehetőséget ad.

A ‘Pumped BMX 2′ 2014 nyarán érkezik először iOS platformra, majd nem sokkal később Androidra. 

Nagyfelbontású fotókat a következő linkeken találhattok még: 

presskit.yeahus.net

downloaded as a zip

Cheers!

Adam”

Tags: , , , ,



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő