Chill And Ride 10

Flatland thomas deco

Közzétéve January 31st, 2014 | Attila által

0

Flatland Hírmorzsák|Deco BMX|WTP Utopia|Junglerider

Akkor kezdjük szépen sorban! Vegyük először az embert, majd a gépet, milyen változások is történtek manapság!

Megjelent az első interjú a Global-Flat.com oldallal közösen,pontosabban egy re-publikáció a két oldal közreműködésével. Most George Manos interjúját kapta fel a híres oldal, hogy még több olvasóhoz eljusson!
Itt tudjátok elolvasni a Global-on angolul itt pedig a Live To Ride-on magyarul és angolul.

Alberto Moyának elkészült saját weboldala! Moya tavaly nagyot dobbantott, mert álmodni, elment Japánba, a VooDoo Jamre, és mindig láthattunk róla valamilyen videót.
http://albertomoya.net/

Thomas Noyer mostantól a DecoBMX szponzoráltja! Csak nődögél ez a Deco! Előbb Tim Knoll, most pedig a francia techman, Mr. Noyer kapja a vázat a Decotól! Ebben pedig a francia disztribútor, az Espritbmx segíti.

Evezzünk át szépen lassan az alkatrészekre, miné emberi kapcsolattal: Dustyn Alt kapott egy teljes WTP Utopia szettet, és össze is dobta! Nem sok hír járt körbe ezekről a cuccokról, de már elérhetőek! Íme a bájkcsekk.

A csomag vázból, villából és kormányból áll, jól néznek ki, persze a mai divat szerint, streetre és flatlandre is ajánlott. Ami viszont üde meglepetés, hogy már az OGBSnál is lehet kapni őket!

A Junglerider új termékekkel jön 2014-ben! Ennek előfutára ez a Hermit névre hallgató stucni, szép olajfolt színben!

Isaiah Jordan signature vázat kap a Modern Bikesnál! Hogy ne kezeljük megától értetődőnek ezt, először is, mi ez a Modern Bikes? Bizony, ez egy amerikai, in-house cég, vagyis egy kis manufaktúra, akik otthon (vagy nem otthon), gyártják a vázakat kis példányszámban, nem pedig tonnaszám Taiwanon. Isaiah pedig egy flatlandes New Jerseyből.
Na most nézzétek meg a cuccokat, és láthatjátok, miről is van szó: Modernbmx.com

Tags: , , , , , , ,



Cikk írója

avatar

Flatland!


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő