Chill And Ride 10

Közzétéve February 21st, 2014 | Attila által

Viki Gomez a Forbesben!

A híres gazdasági magazin, egyéb érdekes cikkek mellett, most egy BMX-esek számára is remek olvasmányt jelentetett meg weboldalán.

“Hat erőteljes sportmarketing fogás, ami jobb, mint a Google!” – címmel.

Viki Gomez és Matthias Dandois BMX népszerűsítő turnéját emelték ki második helyen, ami nem is meglepő, hiszen ők  folyik a csapból is, hetente más országbantűnnek fel, és rengeteget gyakorolnak.

A BMXplore során Dél-Afrikában utazgattak a srácok, és sokat bemutatóztak – helyieknek, céges rendezvényeken, akár spontán az utcán is.

“Jorge Viki Gomez és Matthias Dandois a BMXplore Turné keretein belül utaznak szerte a világban, és adják elő akrobatikus mutatványaikat. Viki szeretné tovább folytatni ezt a sorozatot 2014-ben is.”

“El szeretnénk vinni a BMX-et olyan helyekre is, ahol még soha nem találkoztak vele az emberek, hogy megismerjék ezt a szokatlan biciklizést, mint a művészet egy formáját – ezzel együtt terjesztve a fiatalos életmódot. A szponzorok pedig láthatóvá és felismerhetővé válnak azok számára, akik a közösségi oldalakon, médián át követnek minket – ez a modern módja a piacnövelésnek a sporban, divatban és utazásban!”

Hatás: Viki és Matthias nem csak reklámozni fog termékeket szerte a világban -  egyedi előadásukkal örökre nyomot hagynak a nézőkben a médián keresztül.

Az eredeti cikk itt olvasható.

A teljes videó és képkollekciót pedig itt láthatjátok.

Tags: , , , ,



Cikk írója

avatar

Flatland!


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő