Chill And Ride 10

Flatland fise alex ikeda dez

Közzétéve June 3rd, 2014 | Attila által

0

FISE Eredmények és Videók!

A hétvégén ment le a montpellieri extrémsport fesztivál, más néven a FISE.

A rendezők úgy gondolták, hogy a flatlandnek is szerepelnie kell, mitöbb, indult kezdő, haladó és profi kategória. Mindez koncertekkel egybekötve, élő közvetítéssel, rengeteg emberrel, mi kell még?

Az eredmények a következőképpen alakultak:

1 ALEX JUMELIN
2 IKEADA TAKAHIRA
3 DEZ MAARSEN
4 UCCHIE YOHEI
5 VIKI GOMEZ
6 ALBERTO MOYA
7 GONZALO BELLANTI
8 MOTO SASAKI
9 KEVIN JACOB
10 JEAN WILLIAM PREVOST (DUB)
11 SERGIO RICARDO (BALU)
12 YU YAMAMOTO

Már a selejtezők után elindult a spekulálás, ugyanis Viki Gomez FB oldalán megjelent egy kép, ami két eltérő végeredményt mutatott. Az egyiket este 7 körül, a másikat pedig 11kor hirdették ki. Majd később kiderült, hogy csupán szervezési malőr volt, az egyik bíra hamarabb leadta a saját végeredményét. Kérdés csak az, hogy egy ekkora versenyen miért nem kommunikálnak kicsit jobban a zsűrik is.
Majd pedig a verseny után megállíthatatlanul ömlött az okoskodás Alex Jumelinre, aki a versenyt szervezte és végül meg is nyerte. Sokan még Dez-t sem látták volna szívesen a harmadik helyen, és Ikedának kellett volna nyernie. Persze ez már csak a találgatás és a tanúlságok levonása, de mégis elgondolkodtató.
Alex másnap fészbukon akadt ki a rágalmakon.

Itt van két megjelent videó a versenyről.
Az első Ucchie selejtezőbeli menete, ami akkor első helyet ért, ehhez nem is férhet kétség. Japánban az új technológiáknak köszönhetően frissen szántott földön flatlandeznek a srácok, így az esőáztatta francia színpad számukra túl kedvező.

A második pedig Alex Jumelin és Balú párbaja, már a döntőből. Őszintén szólva, bár Alex nem hibázott nagyokat, mégsem mutatott olyan sok mindent a kiskecskés pattogáson kívül, amiről mindenki tudja, hogy a tarsolyában van már. De lehet, hogy csak pontosan tudta, mennyit kell kiadnia magából. Balú sem volt amúgy rossz, ha megcsinálja a trükkjeit, akkor Alex is átizzadta volna a menő pólóját.

Mai flatland-pletyka rovatunk végetért, gratulálunk Alexnek, és mindenkinek aki ott volt!!

Tags: , ,



Cikk írója

avatar

Flatland!


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő