Chill And Ride 10

Közzétéve June 25th, 2014 | Attila által

A Drótszamár Lovasa – Kőrösi Norbi a VS.hu-n

Norbi már rengeteg tapasztalattal rendelkezik a flatland terén is, nemrég egy rövidke kisfilmben láthattátok, most pedig egy hosszabb interjút nézhettek meg vele.

A VS.hu kérdezte meg, hogy mennyi is az annyi, és öröm látni egy kis flatlandet a mai “mainstream” médiában!

A cikket ITT láthatjátok, a videót pedig felül.

Plusz, Norbi hozzászólását is azonnal közölnénk:

“HELYESBÍTÉS!!!!!Kedves Hungarian Flatlandes emberek! Megtiszteltetés,hogy egy netes portált érdekel a flatland és sztorik. Ugyanakkor szomorú,hogy a riport vége rendkivül fonák és félreérthető. Az utolsó mondat miszerint “csak 4-5-en maradtunk és én csinálom komolyabban a cirkusz miatt- AZ BUDAPEST BELVÁROS HŐSÖK TERE -csapatra vonatkozott, DE A KÉRDÉS NEM KERÜLT BELE A VÁGOTT RIPORTBA! Pal Gyenes,Andras Domany,György Krautsieder,Fülöp Vidákovich-kb ennyien maradtunk akik kijárunk a Hősökre, az ország sok-sok tehetséges és szorgalmas flatlandesére nem vonatkozott a kérdés.
A riport cime is szomorú, mert épp cél volt megmutatni hogy ez a sport él még-sajnálom hogy erre hegyezték ki és a közel 30 perces beszélgetésből vágás után ennyi maradt. Üdvözlettel: Kőrösi Norbert”

Hozzászólások

Tags: , ,Cikk írója

avatar

Flatland!


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
 • Hírek a Facebook-on!

 • Arhívum

 • Cimkefelhő

 • Instagram

  Wow! Elfogadnátok ezt a bicót?

Csekkoljátok az @lfcustom többi bringáját is, elég durván néznek ki!

#bmx #bmxlife #bmxstreet #bmxbike #bicycle #livetoridehu #custom #custombmx #custommade #egyedi #bmxfreestylehungaryFebruár 24. 13:00-tól Downmall verseny az Árkádban! @arkad_budapest @easterngravity #easterngravity #downmall #livetoridehuNORA CUP 2017! #noracup #livetoridehu #hastings #battleofhastings@krisskyle big one foot can air!
📸 @texe 
#livetoridehu #bohbmx #bsd #bsdforever #krisskyle #battleofhastings #redbull
  Ma 13:00-tól Downmall! #downmall #easterngravity #arkad #arkadbudapest #livetoridehu @konradszabo 📷: @martongulyasÉves Bringasport díjátadó gál ahol lesz 2 freestyle díjazott is. Szerinted kik lesznek? Írd meg kommentben.
#bringasport #freestylebmx #livetoridehu@kevin_nemeth turndown at @gpsclothing Chill And Ride 10
#livetoridehu #gpsclothing #chillandride #chillandride10 #gorzenal #ismskateplaza
  Elkezdődött a Downmall gyakorlás. Holnap 13:00-tól verseny az Árkádban! #downmall #easterngravity #livetoridehuEgy kis olvasnivaló vasárnapra. #bmx #arepülőbicikli #repülőbicikli #könyv #bmxkönyv #livetoridehu #bmxbook #oldschoolbmxclubhungary #retro #oldschool@gpsclothing Chill And Ride 10 profi döntő első három helyezettje! #gpsclothing #livetoridehu #gorzenal #chillandride10 #chillandride #bmx #bmxstreet
  Hawashalom Bowl birdview #livetoridehu #birdview #skatepark #bowlStyle street 360 at Chill And Ride 10
#livetoridehu #texephoto #gpsclothing #chillandride10@sirlayos big table top at Battle Of Hastings!
📸 @texe
#livetoridehu #bohbmx #battleofhastings #nikond610 #nikon #sourcebmx #monsterenergy