Chill And Ride 10

Hazai 01_balkantango_velofetish_popup_store_exhibition_budapest_photo_fusun_ipek

Közzétéve September 18th, 2014 | Sanyi által

0

Velofetish – Egy igazán egyedi kerékpáros kiállítás a Balkantango jóvoltából!

A Nyitva! fesztivál keretében 2014 szept.19-okt.19. között a Gerlóczy Café jóvoltából V.ker. Vitkovics u. 3-ban egy pop-up galériában rendezi meg a Balkantango csapata a második VELOFETISH. kiállítást. A szervezők hosszú távon szeretnénk utaztatni a kiállítást és mellé mindig külön popup boltot berendezni.

A VELOFETISH. egy kísérleti műfaj, mely a kiállítás, a galéria, a design bolt és a concept store közötti határtterületen mutatja be a városi biciklizés széleskörű elterjedését és ennek a művészetre és tárgykultúrára gyakorolt, hirtelen felerősödött hatását. A magyar kortárs városi bringás kultúra naprakész szemléje: ezt a szabadságot és rugalmasságot szimbolizáló, az új évezred új város fogalmát teljesen átformáló jelenséget mutatja be. Láthatóak ill. megvásárolhatóak itt például bringás használati tárgyak és öltözékek, néprajzi gyűjtéshez készült fotók, személyes emlékekeket megörökítő filmek és kerékpáralkatrészekből összerakott fétis szobrok.

nyitvatartás:

Hé-Pé 12:00-19:00
Szo 10:00-16:00

PROGRAMOK

szept.19.: 18:00 megnyitó – apéro, Cycle Chic fotózás
Stílusos bringások, bringás stílusok. A bicikli nem egyszerűen közlekedési eszköz, hanem egy igazi stíluselem. Nem kér kompromisszumot, nem kell hozzá öltözni, hiszen maga öltöztet. És még a városokat is jobbá teszi. A Cycle Chic fotósa a helyszínen leképezi az aktuális bringás divatot.

szept. 26.: 16:00 BALKANTANGO X IVANKA közös fejlesztésű termékünk bemutatója
Minimalizmus. Innováció. Gumi és Beton. Meglepetés ;)

okt. 4.: 14:00-22:00 Stylewalker Night: FUTÁRTÁP kóstoló és zine bemutató
Rendszeresen tekerek napi 10 órát és hát az étkezés így tankolásra hasonlít leginkább..feltankolni üzemanyaggal a szervezetem, amilyen gyorsan és amilyen olcsón csak lehet – néha menet közben. Szóval elhatároztam, hogy összegyűjtöm a futár-kollégák kedvenc receptjeit, hogy lássuk ki hogyan oldja meg a szénhidrátbevitelt.

Az első VELOFETISH.-t  egyébként Berlinben rendezték a CHB-ban, 2014.03.21-04.28. között. Részletes leírás a honlapunkon található. Az index.hu csinált róla riportot is. Hosszú távon szeretnénk utaztatni a kiállítást és mellé mindig popup boltot berendezni – ez lenne most a főpróbája.

Tags: , , , , , , ,



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő