Chill And Ride 10

Hazai velo-belt-gajdos-adam

Közzétéve December 24th, 2014 | Sanyi által

0

Gajdos Ádám igazi BMXes övet készített!

A napokban keresett meg minket Gajdos Ádám tervező, legújabb munkájával, ami nem más mint egy öv. Mikor megláttuk szerelem volt első látásra.

A “Velo” névre keresztelt öv egy szűkebb rétegnek készül, hogy minél inkább kifejezhesse viselőjének egyéniségét, hovatartozását, értékrendjét. Minden darab kézzel készül, egyedi méretre szabva.
A csat KMC láncból és rozsdamentes acél alkatrészekből készül. A szíj, 35mm széles, matt fekete vastag marhabőrből. Elnyűhetetlen.

Ára: 7.900 HUF

Ha szeretnél beszerezni egyet te is, akkor nincs más dolgod, mint írni egy emailt az alábbi címre:
info@adamgajdos.com

Misszióm:”Az öv presztízsének helyreállítása”

Napjainkban az övek méltatlanul rangjukat vesztett pozícióban, nyűgös mostohagyerekként szerepelnek a divatházak kínálatában. Véleményem szerint egy férfi öve legalább olyan meghatározó kiegészítője öltözékének, mint a cipője, vagy a karórája. Beszél viselőjéről, a férfin tartja a nadrágot, szimbolikus értelemben őrzi méltóságát. Körbefog, mint az élet anyai és atyai pólusaival. A csat mint befogadó testesíti meg az anyai pólust, a szíj pedig mint fallikus szimbólum az atyai pólust. Egyes ősi kultúrákban rangot is jelölt. Hazámban Magyarországon, régen a gyermekeket hét éves korukban, ünnepélyes keretek között vértezték fel övvel, melyre későbbi érdemeik szerint kerülhettek veretek, díszítések és viselték életük végéig. Elhatároztam, hogy a XXI. században olyan öveket készítek, mely beszél rólad és egy életen át viselhető.

Tags: , , , , , ,



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő