Chill And Ride 10

Nitro Circus LIVE eloben_lathatod-jed_mildon

Közzétéve May 10th, 2015 | maráj által

0

Élőben láthatod: Jed Mildon

A 2015. június 14-én megrendezésre kerülő budapesti Nitro Circus Moto Mayhem show-n élőben láthatod az extrém sportolók legjobbjait. Természetesen Travis Pastrana extrém cirkuszában a különböző riderek mind kiváló sportolók, kiemelkedően tehetségesek saját sporteszközükön, vagy akár bármin, aminek kereke van. Közülük szeretnénk nektek bemutatni pár ridert a következő hetekben, a budapesti show napjáig, hogy kicsit jobban megismerhessétek őket, mielőtt élőben nézitek végig trükkjeiket.

JED MILDON (BMX)

Jed Mildon 28 éves, Új-Zélandon született és megőrül az ugratókért. Egy ideig hegesztőként dolgozott, de tudta, hogy ennél többre hivatott. Neve ismerős lehet a legtöbb BMX-esnek, hiszen eszméletlen trükkök fűződnek a nevéhez, amikkel már fiatalon beírta magát a BMX történelembe. Ő az a srác, aki a világon először adta be BMX-szel a tripla hátraszaltót 2011-ben, amiről még a Top Gear is írt és ami bekerült a Guinness Rekordok könyvébe, amihez egy helyi McDonaldsot kellett meggyőznie, hogy támogasson.

Emlékezetes trükkje volt 2013-ban a duplahátraszaltó vázpörgetés is:

 

Jed egyik nagy projektje volt a Dirt Dogs is, amit a Red Bull támogatott. Itt Jed megvalósíthatta álom dirt pályáját, ami két óriási ugratót jelentett; egy ~18 méteres ugrató, amit egy másik ~12 méteres követ. Mindehhez egy olyan gyorsítót építettek, amihez 3 db tengeri konténert használtak fel.

   

 

És íme, így éli életét a Nitro Circus csapatával, vagy talán inkább családjával. Utazgatnak és elviszik eszméletlen előadásukat a világ különböző pontjaira, szerencsére Magyarországra is!

Tags: , , , , , , , , ,



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő