Chill And Ride 10

Nitro Circus LIVE eloben_lathatod-jed_mildon

Közzétéve May 22nd, 2015 | maráj által

0

Élőben láthatod: Chad Kagy

Szerencsére már nem kell sokat aludnunk a budapesti Nitro Circus Moto Mayhem showig. Összegyűjtöttünk nektek pár infót egy újabb riderről, aki a csapatot erősíti. Ő nem más, mint a legendás Chad Kagy, akit már(!!!) a Dave Mirra Freestyle BMX játékból is ismerhetünk 2000-óta.

CHAD KAGY (BMX)

Chad Kagy egy valóban legendás BMX-es, nevét már a ’90-es évek óta ismerhetjük. Chad 1978-ban született és már 17 évesen profi BMX versenyen indult, 1999-ben pedig dobogós, harmadik helyezést ért el az X-Games BMX Street versenyen. Azóta is benevez a legtöbb neves eseményre, legyen az X-Games, Dew Tour, street, park, esetleg félcső. Érdemes róla tudni, hogy főleg nagyban játszik, a nagyfélcső és a mega ramp az otthona, de azért streeten és parkban is nagyon ott van! Hitvallása, hogy minél gyorsabban, minél messzebre és minél magasabbra ugrathasson. Ezt pedig mind gyakorolhatja és teheti, hiszen a Nitro Circus csapatával járja a világot és hivatás szerűen ugrat mega rampen nap mint nap, amikor pedig nincs úton, akkor pedig Pennsylvaniaban van a Woodward Campben.

A Nitro Circus műsorokon szerencsére legjobb formáját veszi elő és óriási gapeket és duplahátraszaltókat ugrik a hatalmas kidobókról. Íme egy összeállítás az első alkalmakról:

 

Annak ellenére, hogy “veterán” BMX-esnek is nevezhetnénk, hiszen ő is egy ligában versenyzett Dave Mirrával és Mat Hoffmannal, csakúgy, mint Ryan Nyquist, ahhoz képest igen aktív a közösségi oldalak világában. Ennek köszönhetően láthatunk képeket hobbijairól, mint pl. a kedvelt chopper motorja.

   

Érdemes még tudni róla, hogy tagja a “Bikes Over Baghdad” nevű kezdeményezésnek is, aminek keretei között sportolók meglátogatják az iraki fronton lévő amerikai katonákat és kicsit lazítják a feszültséget és feldobják a hangulatukat legalább egy pár napra, órára. Erről nálunk is olvashattatok korábban (KATT IDE).

   

Hihetetlen Chad teljesítménye és kitartása. Számos sérülése, köztük komolyabbak is hátráltatták már abban, hogy a legjobbak között lehessen, ő mégis kitartott. Rengeteg X-Games érmet nyert, összesen már 15 db-ot. A következő X-Games verseny, amit Austinban rendeznek pedig már a 19. X-e lesz! Mi nagyon tiszteljük, amit letett eddig az asztalra és örülünk, hogy lehetőségünk adódik, hogy élőben is láthassuk óriási ugrásait.

 

Tags: , , , , , ,



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő