Chill And Ride 10

Hazai buda-beni-lopott-bmx

Közzétéve July 15th, 2015 | Sanyi által

0

Még több infó Buda Beni eltulajdonított BMXéről! Segíts egy megosztással!

Kedves Mindenki!

Még mindíg keressük a fiam BMX-ét. Már valamivel közelebb vagyunk a megoldáshoz, és NEM ADJUK FEL!!!!!
Sok százan-ezren megosztottátok rengeteg oldalon a posztunkat, millió köszönet érte , és az összetartásért Mindenkinek!!!!
Viszont az eredeti posztunk némi helyesbítésre szorul, mert akkor, 1-2 órával az eset után hirtelen megfogalmaztunk pár mondatot, hogy minél előbb kirakjuk, amiben az állt, hogy ellopták a bringát.

Többen feltettétek a kérdést,miért kellett őrizetlenül hagyni?
Tehát most helyesbítek: NEM HAGYTA A FIAM ŐRIZETLENÜL, konkrétan RAJTA ÜLT A BRINGÁJÁN, tehát a helyes megfogalmazás az, hogy a posztban említett elkövető ELVETTE TŐLE!!!!!!!
Való igaz, nem verte meg, nem alkalmazott fizikai erőszakot, hanem VERBÁLISAN AGRESSZÍV STÍLUSBAN RÁVEZETTE, HOGY SZÁLLJON LE A BRINGÁRÓL MOST AZONNAL ÉS ADJA ODA NEKI!!!! És mivel 15 évesen a gettó stílust még nem sajátította el a fiam, (remélem ez így is marad), ÍGY Ő KERÜLT KI VESZTESKÉNT A KOMMUNIKÁCIÓBÓL, ÉS ÁTADTA A BRINGÁT!!!! ÁTADTA,MERT KÉNYTELEN VOLT ÁTADNI!!!!! FÉNYES NAPPAL, HÉTKÖZNAP A DEÁK TÉRI SKATE PARKBAN!!!!

….és most újra arra kérünk Benneteket, osszátok még tovább a posztot, és hiszek benne, hogy hamarosan arról számolhatunk be, hogy meglett a bringa, melyben Ti mindannyian segítettetek nekünk.

Tehát akkor a lényeg:
A 07.06. -eredeti- poszthoz egy kis update :
Tegnap este (2015.07.06.-án) 19:30 körül a Keleti pályaudvarnál látták a félvér (vagy néger) tetovált arcú csávót, ott árulta a 15 éves fiam bringáját amit elvett tőle. Sajnos aki látta csak később olvasta a kiírásunkat, ha tudta volna feltartóztatja. Tehát kérek mindenkit, aki esetleg a Keleti környékén, vagy esetleg a Blaha környékén a lenti személyleírású “embernél”-állatnál-látja a fotón látható bringát, akkor hívjatok engem.

Köszönöm
Ági

Ha bármit tudsz a keresett BMXről, az alábbi előrhetéseg valamelyikére írd meg.
Tel.: 0630 942 8684
Email: aranykezetelbar@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/benjamin.buda

Tags: , ,



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő