Chill And Ride 10

Hazai lengyel-trip-ekrisz-foto-00007

Közzétéve August 13th, 2015 | Sanyi által

0

Bakó Viktor élménybeszámolója a lengyelországi trip-ről!

Szervusztok,

Azzal kezdeném, hogy hallottam már a tripről, amit Lengyelországba Gál Csanád szervezett a tavalyi évben és idén én is velük tartottam. A részvétem meglepetés volt, mivel egy-két ember kiesett. Az előző utazásom során nagyon megszerettem a lengyelországi légkört, gondoltam ez is jó móka lesz.

Augusztus 3-án délelőtt indult a csapat 3 autóval, a fő úti cél az első állomás Leszno volt. A hosszú út után késő este megérkeztünk és elfoglaltuk a szállást, amiről azt hittük, hogy egy apartman lesz persze e-közben kiderült, hogy ugyan abba a munkásszállóba mentünk, ahol ők tavaly már jártak, neve Tortuga.
Az első este már nagyon jó hangulatban telt, egy kis Captain Morgen társaságában, ebből kifolyólag a másnapi ébredés lazábbra sikeredett. Összeszedte magát mindenki, megreggeliztünk és mivel nagyon nagy forróság volt Lengyelországban is, próbáltunk minél később kimenni a pályára, de már nagyon izgatottan vártuk, főleg az, aki még nem járt ott.

Első nap a skeateplazaban találkoztunk a helyi riderekkel, akik közül már egyet ismertünk is jobban. Ő P.P. akivel megbeszéltük, hogy segít filmezni és nagyon lelkesen végig a segítségünkre volt.
Röviden tömören Lesznóban majdnem minden nap így telt el, mulatság, őrület és persze sok-sok bmx, ezen kívül a hőség ellen a helyi bányatóban csobbantunk.
Sok nagyon jó trükk és kombináció lett beadva a pályán mindenkitől, amit rögzítettünk is.
Elhagyva a Tortuga munkásszállót, ami nem volt a legjobb, elindultunk Katowicebe, ahol Csaninak egy haverjával Bartal találkoztunk. Az eredeti terv szerint úgy volt, hogy itt töltünk több napot, de a helyi srácok elmentek Barcelonába, szóval feldobtam az ötletet, mit szólnátok, ha elmennénk Krakowba?! Katowiceben megebédelt a csapat és a helyi mini hősök tere stílusban épült skateplázában egy pár órás session és filmezés zajlott le. Katowiceből Krakowba az út hamar eltelt, mivel nagyon közel van egymáshoz a két város. Azt gondoltuk, hogy a belvárosba szuper lesz lakni egy-két éjszakát, mivel Piotr haverom befogatta az egész csapatot, de eközben az első esti belvárosi mókázásnál kiderült, hogy az egyik ágy tök poloskás, plusz a srácok a kádba ürítették ki a bongot és kb. nem mertél beleállni a kádba. Egy éjszakát átvészeltünk ezen a helyen és egy újabb közös megegyezéssel arra jutottunk, hogy tovább állunk. Következő lépés, hívtam a haveromat Dávid D.-t aki nagyon kedvesen azt mondta, hogy persze gyertek. Mielőtt átköltöztünk volna elmentünk egy elképesztően szép sziklás bányatóhoz, ahol a csapat iszonyatosan jól érezte magát. Lepakolás az újabb helyen egy rap klipp forgatás után, egy kertes házban ahol végre tisztaság várt minket. Gyors vacsora Krakow belvárosában és egy újabb bűbájos este.

Eljött az utolsó nap, felkelt a brigád, egy kaja a svédeknél, vissza a házba összepakolás és irány Olkusz. Ez volt talán a legjobb hely ahol voltunk. Szerencsénkre jó idő volt, a helyi srácok is nagyon ügyesek voltak és itt is elég sok jó klippet vettünk fel. Mivel volt világítás a pályán, ezért húztuk az időt ameddig csak lehet a bicozással, de persze megijesztett minket, hogy beborult az ég és villámlott. Jel volt Odintól, hogy irány haza.
Hazafelé az út jól telt, Budaörsön lepacsizott mindenki mindenkivel, Csanád hazadobott és számomra 11.én hétfőn hajnali 6 órakort a Lengyel trip véget ért.

A csapat pedig nem más volt, mint Nissan Qashqai: Görög Daphnis ,Popa Roland ,Nèmeth Kevin ès Tuntu . Navara: Vad Gergô, Farkas Hua Olivér és Hèjjas buksi Balázs. Volkswagen: Egry Krissz, Bene kicsiG Gergő , Gàl Csanàd ès jómagam!! Filmecske hamarosan érkezik!

Most pedig következzenek a fényképek egyenesen Egry Krisz objekívéből!

Tags: , , , , , , , , , ,



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő