Chill And Ride 10

Eredmények Oh-My-Grind-eredmenyek

Közzétéve August 14th, 2017 | Sanyi által

0

Oh My Grind Street Jam végeredmény

Szombaton lezajlott az ISM Krú és a Those Crew szervezése alatt az első Oh My Grind Street Jam, ahol a riderek körbejárták Budapest legjobb spot-jait és mindenki megpróbálta beadni a legdurvább trükköt vagy line-t. Mi sajnos csak az utolsó helyszínre értünk ki, ami a Görzenál volt de itt is csak úgy repkedtek a jobbnál jobb trükkök és line-ok. Az este folyámán a riderek megszavazták a nap legjobb riderét vagyis ridereit. Molnár Tibi és Nékám Arnold nevét ordibálta a tömeg, de végül döntés született és a legjobb rider címet Molnár Tibi kapta, mert ő patentabbul adta be a trükköket. Nékám Arnold pedig a nap legdurvább ridere aki olyanokra is rávállalt, ami lehetetlennek tűnt :)

Gratulálunk minden résztvevőnek és a szervezőknek, mert egy nagyon hangulatos és eseményekben gazdag napot sikerült zárnia mindenkinek.

Hozzászólások

Tags: , , , , , ,Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
 • Hírek a Facebook-on!

 • Arhívum

 • Cimkefelhő

 • Instagram

  Készülőben egy igzai BMX street-es nagyvideó @olescherphoto jóvoltából. 
http://livetoride.hu/2018/10/16/nothing-is-something-elozetes/
#livetoridehu #ridebmx #olescherphotoThe crew 🌶
#livetoridehu #erospistabmxjam #bmx #ridebmx #bmxcontestKészülnek az Erős Pista BMX Jam képei! Dobj egy like-ot, ha várod már! #livetoridehu #erospistabmxjam #pnagy #doubletailwhip #shoot
  90 to 270 on the spine
📸 @texe #erospistabmxjam #livetoridehu #gdl #goforitMárton Erik mr. Bajusz Turndown 📸 @texe #livetoridehu #erospistabmxjam #ridebmx #bmxTegnap ellátogattunk a gödöllői Erős Pista Jam-re, ahol leporoltuk fényképezőnket! Hamarosan galéria az oldalon! Várod már?
#livetoridehu #erospistabmxjam #bmx #ridebmx
  @balintszanto 360 invert anno OSG-n! 📸 @texe 
#tb #osg #livetoridehu #ridebmx@pnagykillah odapiritott egy 360 dupla kp-t. Teljes galéria az oldalon! 📸 @texe #erospistabmxjam #livetoridehu #bmx #ridebmx #skateparkBattle of Hastings 2017 #bohbmx #battleofhastings #livetoridehu #monsterenergy #bmx #livinglegends @mikeescamilla @sourcebmx @monsterenergy
  @pnagykillah beszúrta síkra 🤟🏻😝
📸 @texe 
#ridebmx #livetoridehu #erospistabmxjamErős Pista BMX Jam képekben az oldalon. 👊🏻 www.livetoride.hu 📸 @texe 
#livetoridehu #erospistabmxjamWow! Elfogadnátok ezt a bicót?

Csekkoljátok az @lfcustom többi bringáját is, elég durván néznek ki!

#bmx #bmxlife #bmxstreet #bmxbike #bicycle #livetoridehu #custom #custombmx #custommade #egyedi #bmxfreestylehungary