Chill And Ride 10

Hazai bronzonto-pool-megmentese-kozlemeny

Közzétéve January 15th, 2014 | Sanyi által

0

Bronzöntő Official közlemény!

Tisztelt Érintettek!

Utolsó fázisába érkezett a BRONZÖNTŐ POOL megmentésére irányuló projekt, amiről már több helyről is hallhattatok lelkes támogatóinktól (ezúton is köszönet). A részletek kialakulását követően, most látjuk elérkezettnek az időt, hogy hivatalos úton, vagyis a BRONZÖNTŐ POOL-t létrehozó és működtető OLD SCHOOL SPORT CLUB (nyilvántartó hatóság: Pest Megyei Biróság, nyilvántartási szám: 4.Pk.60.479/2006.; adószám: 18715039-1-13; székhely: 1120 Budapest, Farkasvölgyi út 7. tetőszint, elnök: Bacsó Bertalan) sportegyesületünkön keresztül tájékoztassunk benneteket a fejleményekről és a teendőkről. Az nem volt kérdéses, hogy a BRONZÖNTŐ 2014-től Csepelről elköltözik, a kérdés az volt, hogy mikor, hova, hogyan és nem utolsósorban miből.

Örömmel jelentjük be, hogy a napokban sikerült megállapodnunk a LAB pályának is helyet adó eXbox vezetőségével, ennek értelmében a pool a street pálya mellett kerülne elhelyezésre. Sikerült továbbá megállapodni az IOU Ramps tervező-kivitelező mesterével (Andreas Schützenberger), aki 2014. február 1-7. között végezné el a pálya szét-, majd összeszerelését. A jó hír, hogy miután a poolt és az eXboxban fellelhető street pályát is Andreas tervezte és kivitelezte világszínvonalú minőségben, biztos, hogy aligha találhattunk volna a kettő összeépítésére, a pályák egyedülálló kombinációjára nála megfelelőbb embert. A kevésbé jó hír, hogy a projekt költségei meghaladják az egyesület kimerült anyagi forrásait, így csak valódi összefogással tudjuk elérni azt, hogy ne vesszen el a legendás pool, és végre fedett, világszínvonalú park jöjjön létre Budapesten, akár februári nyitással, és reményeink szerint hamarosan nemzetközi színvonalú fedett rendezvényekkel, neves látogatókkal.

A lényeg, hogy a szétszerelés, átszállítás, összeszerelés költségei kb. 7000 eurót tesznek ki, ami mai árfolyamon kb. 2,100,000,- Ft. Az eddigi lelkes gyűjtés eredményeként ebből kb. 400,000,- Ft áll rendelkezésünkre. Következőleg nagyságrendileg 1,700,000,- forint összeget kell összegyűjteni a hónap végéig ahhoz, hogy mindez a tervezett időpontban megvalósuljon. A gyűjtés fő helyeként az egyesület bankszámláját jelöljük meg, így pontosan követhető lesz, hogy ki mennyivel járult hozzá a sikerhez. Ez azért is fontos, mert abban a nem várt esetben, ha a gyűjtés sikertelenül zárulna, és a projekt nem valósulna meg, az egyesület vállalja, hogy a befizetett adományokat hiánytalanul visszatéríti a befizetőknek. Bízunk a sikerben, számítunk a deszkások, érintett biciklisek, minden extrémsportokat kedvelő fiatal, valamint szüleik, és különösen az említett sportok területén működő hazai vállalkozások támogatására. A fejleményekről, így a gyűjtés állásáról rendszeresen beszámolunk az elkövetkező két hétben. A banki adatok:

Számlatulajdonos OLD SCHOOL SPORT CLUB
Bankszámlaszám: 10400951-00021878-00000004

Aki inkább készpénzben adakozna, továbbra is ott a lehetőség a Lokál skateshopban, Tüű Zsombornál. Várunk továbbá jelentkezőket, akik Andreas irányítása mellett két kezük munkájával járulnának hozzá a pool áttelepítéséhez, napi 5-6 emberre volna szükség az említett időszakban, a jelentkezőket regisztráljuk, és az áttelepítést követően belépők/bérletek formájában honoráljuk segítségüket.

Osszátok, terjesszétek, adakozzatok, hajrá BRONZÖNTŐ!
O.S.S.C.

Üdvözlettel,

Dr. Szövényi Márk
Szövényi Ügyvédi Iroda
1027 Budapest, Henger u. 15.
Posta: 1255 Bp., Pf.: 180
Tel./Fax: (06 1) 786-7908

Forrás: https://www.facebook.com/groups/513844562037523/permalink/564217320333580/

Tags: , , , , , ,



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő