Chill And Ride 10

Külföldi photo-600x6002

Közzétéve February 13th, 2013 | maráj által

0

Corey Martinez vállműtétje

Nem olyan régen műtötték meg Corey vállát. Ezzel kapcsolatosan a BMX felniket gyártó Cinema Wheel Co. csinált vele egy gyors mini-interjút. Íme:

 San Diegoban óriásit estél amikor nemrég a Red Bullnak videóztatok. El tudnád mesélni, hogy mi is történt pontosan?

Hát már vagy két órája próbáltunk felvenni egy grind kombót és amikor végre sikerült beadnom, lecsúszott a pedálról a lábam és oldalra leborultam a bicóról. Végig tartottam a bringát, mert gondoltam nem lesz ebből semmi nagy galiba, aztán éreztem valami furcsa dolgot a vállamban. Olyan volt, mintha kiugrott volna, de nem teljesen. Mivel előtte nem történt velem még ilyen, nem voltam benne biztos, hogy mi is történt. Azt hittem, hogy csak kicsit megrándult a vállam.

 Közel hat hetet vártál, míg végül elmentél a válladdal orvoshoz. Mit mondott a doki és mikor kellett utána menned a műtétre?

Igen, úgy hat hétig javulgatott szépen lassan, de aztán már éreztem, hogy túl sokáig tart. Ekkor döntöttem úgy, hogy elmegyek egy MRI-re biztos ami biztos. Egy hétre rá visszamentem és mondta a doki, hogy eltört valami izületem. Mondtam neki, hogy akkor S.O.S. csináljuk meg!

Mennyi a felépülési idő és hogyan kell edzened?

A doki szerint olyan 8-12 hét lesz a felépülési idő. Még csak négy napja volt a műtét és három nap múlva megyek az első fiziko-terápiára. Még nem tudom, hogy milyen lesz.

Van tervben valami roadtrip vagy  projekt mire felépülsz?

Hát van egy vicces motoros út a Red Bullal, filmezünk a Cinemával és a Dan’s Comppal, szóval lesz dolog rendesen mire felépülök.

Mit csinálsz ilyenkor általában, amikor le vagy sérülve és nem tudsz bringára ülni?

Hát amikor hat hétig le voltam sérülve, akkor is próbáltam aktív maradni, futottam és kondiba jártam. A takarítás és a főzés is sok időmet elveszi. Ami még leköt az az autó vagy motor bütykölés, TV-zés és filmezés. De úgy tervezem, hogy rögtön visszatérek a régi útra, amint jobb lesz a vállam.

 

 

Forrás: Cinema Wheel Co.

Tags:



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő