Chill And Ride 10

Külföldi goprohero4

Közzétéve September 26th, 2014 | maráj által

0

Ilyen lesz az új GoPro HERO4!

Tavaly nagyjából ilyenkor mutatta be a GoPro az új kameráját, a HERO3+-t. Hamarosan kiadják az újat, ezért már egy ideje keringenek is pletykák a GoPro Hero4-ről. A PetaPixel úgy írt az új kamera tulajdonságairól, mintha kőbe vésték volna. Az elmúlt években elég jól bejöttek már ezek a találgatások a tech cégekkel kapcsolatban, úgyhogy mi elhisszük a várható újdonságokat, amik a következők:

Alapvetően két kamerát fognak bemutatni, a GoPro HERO4 Black-et és a GoPro HERO4 Silver-t. A cég valószínűleg kettébontja a célcsoportját, mivel nem egyértelmű az előrelépés a “jobb” Black edition megvételekor. A Black kamerában erősebb lesz a processzor, illetve képes lesz a következő felvételi módokra: 4K (30fps), 2.7K (50fps), 1440p (80fps), 1080p (20fps), 960p (120fps), 720p (120fps). Ami érdekes, hogy a 240 fps nem szerepel a listán, talán kivették belőle valamiért.

  

Ezzel ellentétben a Silver nem annyira bika, viszont kapott egy érintőképernyős kijelzőt, ami valószínűleg többet fog nyújtani egy átlag felhasználónak, mint a 4K-s 30fps-es felvétel. A többi adat mindkét kameránál a szokásos, mindkettőben van Wifi, Bluetooth, vízálló 40 méterig, stb.

 

Kíváncsiak vagyunk, hogy mikor mutatják be hivatalosan, illetve, hogy mennyibe fog kerülni pontosan. De amit még jobban várunk, az a szokásos hivatalos GoPro videó youtube-on, amiben mindig hihetetlen gyönyörű és durva felvételek vannak.



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő