Chill And Ride 10

Hazai rekord

Közzétéve March 12th, 2015 | maráj által

0

Rekord kísérlet a magyarországi Nitro Circus Show-n!

Travis Pastrana és csapata június 14-én a Groupam Arénában borzolja Nitro Showjával a kedélyeket.

Az action sportok szerelmesei már visszaszámolnak, hogy a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese itt nálunk is bemutassa tudását.
-
A rajongók örömére, és nem kicsi várakozására egy mutatvány biztos bekerül a Nitro Circus történelemkönyvébe.
-
Az elmúlt héten Stefano Favaro, Budapest Jump CEO – a magyarországi szervező iroda részéről kilátogatott Amerikába, a Nitro Circus főhadiszállására, ahol Kurt Nicoll-al, Nitro Circus Live European Tour CEO – találkozott.
-
“Már régóta ismerem személyesen Kurt Nicoll-t, ismeretségünk régről gyökerezik, ő volt a KTM sport igazgatója, amikor Talmával aláírtuk a szerződést a KTM gyári csapatához. Ebből következik, hogy nemcsak régi, de jó is a kapcsolatunk! Természetesen a mostani találkozónk fő témája, a múlt jó emlékei mellett a jelenlegi SHOW! Megmutatta nekem az eszméletlen szerkezeteket, amikkel a fiúk előszeretettel repkednek a motorokon kívül. Egy – kettőre fel is ültem, igaz csak a földön! De a lényeg az mindenképp az, hogy sikerült meggyőznöm, hogy tegyék még emlékezetesebbé a műsort, ami csak Magyarországhoz kötődik majd. Így nálunk Budapesten lesz egy rekord kísérlet, amit a Nitro Circus fiúk eddig még nem mutattak be közönség előtt! Az, hogy ez mi, még többet nem árulhatok el, de az biztos, hogy nagyot fog szólni!” - nyilatkozta Stefano, aki a napokban tért vissza a tengerentúlról a Nitro Circusnál tett látogatásáról.
 

Tags: , , , , , , ,



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő