Chill And Ride 10

Közzétéve September 21st, 2017 | Sanyi által

Megérkezett az Oh My Grind Jam összefoglaló videója

Asszem bátran állíthatom, hogy ez volt az idei év egyik legjobb hangulató, már már Animal street jam hangulatot idéző street Jam-e, amiről Selmeczi Máté elkészítette az összefoglaló videót.

Szép számmal összegyűltek a street riderek a 2017. augusztus 12-én az ISM crew és a THOSE crew által megrendezésre kerülő OMG Street jam első állomásán, a Fővám téren. Páran már itt is csapattak stílusos trükköket, de az első igazi bangerek a következő állomáson, azaz a Tüske csarnoknál voltak.

Nékám Arnold nyitotta a sort egy tetőről le 360-nal, majd Márton Erik ezen felbuzdulva leküldte kormánypörgetésben ugyanazt. Közben persze mentek a csúszkálások a padkákon is. Következő spotunk a Mensa előtt volt, ahol az óriási balos padkával jópár ridernek meggyűlt a baja, de itt is voltak hatalmas bangerek, például Becsei Ádámtól egy 180 barspin, és Molnár Tibortól egy switch feeble easy 360.

Ezután felmentünk a Budai Váralagút tetejére megpihenni, és csoportképet lőni, de Selmeczi Máté, és Márton Erik ide is beszorított egy-egy erős trükköt. Majd a srácok a közelben lévő korlátot vették célba. Többek között Ficsór Kornél 50-50ben, Selmeczi Máté pedig icepickben csúszta végig. De itt a legdurvább történés Nékám Arnoldnak köszönhető, akinek over toothpick próbából kétszer is előre hajlott a kormánya, de ő harmadszorra is ráakart menni.

A tervezett Jászai Mari teret érdeklődés, és idő hiányában kihagytuk, és egyből a végállomáshoz tekertünk, az új ISM street plázához. Itt is eléggé bedobták magukat a srácok, akiknek hatalmas tisztelet jár az egész napi kitartásukért. A nap végén két rider neve merült fel, akik közül a riderek megszavazták 2017 legjobb magyar street riderét, mégpedig Nékàm Arnoldé, és Molnár Tiboré. Bár Arnold nagyban gondolkozott, Tibi tisztábban bicózott egész nap, így ő nyerte a 2017-es OMG street jamet. Utólag is gratulálok neki, ès nagyon köszi mindenkinek aki eljött, a sponsoroknak, a Monsternek, a Junkridenak, az ISM crewnak, a THSnek, AWAnak, a Labnek, a Stancenek, Bakó Viktornak, a Livetoridenak, a Ride.hu-nak, és mindenkinek, aki segített. Nagyon odatette mindenki magát. Királyak voltatok, és remélem, hogy mindenki jól érezte magát! Jövőre találkozunk!

/Tima/

Tags: , , ,



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő