Chill And Ride 10

CHRIS DOYLE NYERTE A 2012-ES VANS KILL THE LINE VERSENYT

2012.09.02 Peynier, Franciaország.

Az amerikai Trails legenda, Chris Doyle nyerte a VANS Kill the Line 2012-t. Háromból két tökéletes menetében mutatta be, hogy miről is híres: klasszikus Doyle stílusú lágy trükkök, köztük 360 Turndownok és Invertek. Második helyen a kaliforniai Michael “Hucker” Clark végzett a maga gondtalan hozzáállásával, állandó meneteivel és óriási trükkjeivel (mind két irányba). Ezen felül, Hucker volt az egyetlen aki szaltóval droppolt a menetéhez. Az elmúlt évek nyertese, az amerikai TJ Ellis harmadikként végzett. Rengeteg szaltó variációt húzott el a versenyen, többnyire valamelyik középső ugratón. A német Simon Moratz pedig megnyerte a “UNIT Best Trick” díjat és az 1000 eurós pénznyereményt.

Több mint 6000 néző volt kíváncsi arra, hogy az 55 rider közül, hogyan és kik jutottak be a 9 ugrós soron a végső 16 fős döntőbe. Zsinórban ez volt a negyedik év, hogy a világ legjobb dirt riderei ellátogattak a legendás Peynier Trailsre, Dél-Franciaországba és versengtek a 7000 eurós összdíjazásért. Olyan híres világsztárok is eljöttek, mint Anthony Napolitan, Rob Darden, Kye Forte, Paul Langlands, Dave Dillewaard és még sokan mások.

A szezon valószínűleg legjobb hangulatú  dirt versenyt Dave “Hank” Cleworth (UK), Paul Rak (CAN), Patrick Haebig (AUT) és Fabien Conry (FRA) zsűrizte.

 

Végeredmény:

1. Chris Doyle (USA)
2. Mike „Hucker“ Clark (USA)
3. TJ Ellis (USA)
4. JB Peytavit (France)
5. Simon Moratz (Germany)
6. Rob Darden (USA)
7. Anthony Napolitan (USA)
8. Alejandro Caro (Columbia)
9. Justin Fouque (France)
10. Paul Langlands (New Zealand)
11. Dave Dillewaard (Australia)
12. Markus Hampl (Germany)
13. Desmond Tessemaker (Netherlands)
14. Andreu Lacondeguy (Spain)
15. Kye Forte (UK)
16. Jeremy Le Pennedu (France)

 



Cikk írója

avatar


Comments are closed.

Ugrás az oldal tetejére ↑
  • Hírek a Facebook-on!

  • Arhívum

  • Cimkefelhő